Poslovne novine
Telefonski imenik
POSLOVNE NOVINE - BAZE PODATAKA - POSLOVNI IMENIK - ADRESAR POSLOVNIH SUBJEKATA - POSLOVNI IMENIK - PREDSTAVLJANJE I POVEZIVANJE POSLOVNIH SUBJEKATA - POSREDOVANJE I ZASTUPANJE - IZRADA POSLOVNIH PLANOVA I INVESTICIJSKIH PROJEKATA - INFORMACIJE - TELEFONSKE INFORMACIJE - POREZI - EKONOMIJA - FINANCIJE - PREGLED KORISNIH PRILOGA - PRETRAŽIVANJE BAZE PODATAKA - PREGLED PONUDE I POTRAŽNJE - BAZA PODATAKA HRVATSKOG GOSPODARSTVA - PRETRAŽIVANJE - PREGLED PONUDE I POTRAŽNJE - FINANCIRANJE NOVIH IDEJA - PRETRAŽITE BAZU PODATAKA - BESPLATNO PRETRAŽIVANJE ADRESARA POSLOVNIH SUBJEKATA - PREGLED PONUDE I POTRAŽNJE - KONZULTACIJE - MARKETING - BAZA PODATAKA - FINANCIJE - ZA OBRTNIKE - ANKETE - MAILING LISTA - POSEBNI PRILOZI - INFORMATIKA I POSLOVNE USLUGE - INTERNET IMENIK - PREGLED PONUDE PROIZVODA I USLUGA
 
 
 

POSLOVNI IMENIK


Adrese, telefoni, e-mail adrese, web stranice...


Poslovni imenik Žute stranice Hrvatske, adresar poduzeća obrta i ordinacija, registar poslovnih subjekata, imenik udruga...
Pronalazak novih poslovnih partnera. E-mail adrese, telefoni, fax i drugi kontakt podaci za sve djelatnosti.
Tvrtke su razvrstane po djelatnostima, a također je omogućena pretraga po imenu tvrtke ili nazivu usluge.
Imenici u elektroničkom obliku imaju napredne mogućnosti pretraživanja podataka o privatnim i poslovnim korisnicima. Karte gradova, mapa lokacije, adresa, poštanski brojevi, telefon, fax, e-mail, web stranice...

Poslovni imenici (adresari) mogu Vam biti od izuzetne pomoći da promovirate vlastitu tvrtku, predstavite se ciljanoj klijenteli ili novim kupcima, istražujete tržište, povećate svoju zaradu i smanjite troškove.
Standarni imenici mogu se dopunjavati i drugim podacima po želji naručitelja, primjerice; broj dionica, vlasnička struktura, dobit, ocjena boniteta, pregled svih registriranih djelatnosti, godina osnivanja i slično.
 
PREPORUKE - LINKOVI Poslovni imenik Hrvatska

  Poslovni imenik Poslovni imenik - Adrese, telefoni, e-mail adrese, web stranice

  Poslovni imenik na internetu Pregled svih poslovnih i internet usluga

  Poslovne novine - Imenik Objavite svoju preporuku ili link


IZ TISKA

TWITTER

Zbog iznimnog rasta populacije koja sve više vremena provodi na internetu, ali i interesa koji oglašivači mogu ostvariti zbog izravne komunikacije s tom populacijom agencija Grejp je pokrenula internetski projekt, odnosno imenik hrvatskih Twitter korisnika pod nazivom Cvrk.
Twitter je jedan od najpoznatijih svjetskih servisa za mikroblogiranje, koji svojim korisnicima omogućava besplatnu komunikaciju tekstualnim porukama. Nakon što korisnici ispišu svoje poruke na računalu, one se distribuiraju njihovom krugu prijatelja ili sljedbenika. U agenciji Grejp su se dosjetili napraviti web aplikaciju koja je povezana s Twitterom, a s koje se podaci preuzimaju. Namjena projekta je okupiti i prikazati sve hrvatske korisnike Twittera na jednome mjestu, prikazati njihove aktivnosti, interese i broj sljedbenika, a nastao je po uzoru na sličan inozemni projekt koji se zove We Follow, kaže Petrović. Od okupljanja hrvatskih Twittera na jedno mjesto svakako će koristi imati oglašivači jer tu vide prostor za izravnu komunikaciju sa svojim potrošačima. Smisao je da Cvrk prikaže, odnosno sortira najpopularnije Twitter korisnike po kategorijama kao što su npr. celebrity, tehnologija, glazba i slično kao i da ih rangira prema broju sljedbenika koje imaju. Projekt Cvrk je pokušaj da se zainteresiraju tvrtke koje zanima investiranje u nove i zanimljive internetske projekte, osobito medijske kuće koje žele dodatno ojačati svoju poziciju i pridobiti više korisnika. Sve je više web medija posvećenih određenoj temi ili ciljanoj skupini, poput primjerice portala zena.hr namijenjenog ženama. Prema Petrovićevim riječima, takvi početno mali mediji bi s vremenom trebali postati sve više zanimljiviji oglašivačima, a vjeruje da će oglašivači baš kao i njihove agencije shvatiti da je puno bolje oglašavati na internetskoj stranici malog dosega gdje se nalaze njihovi potencijalni kupci nego spaljivati novac na popularnim portalima, bez ikakvog rezultata. Inače, na žalost, oglašivači još ne koriste male web stranice koje najviše odgovaraju njihovim proizvodima. Upravo tu mi dolazimo do izražaja jer osmišljavamo takve ideje i internetske projekte. Naša tvrtka realizira projekte koji se bave temama i problemima usko povezanima s naručiteljevim proizvodima ili uslugama te mu na taj način osiguravamo bolju promociju, brendiranje i kontakt s potencijalnim kupcima. To je suprotno od nasumičnog trošenja novca na oglašavanje u medijima tzv. velikog dosega, kojem su oglašivači skloni.


TEHNOLOGIJA

Intel je izdao nove procesore Atom serije Z5xx koji nisu namijenjeni računalima nego različitim primijenjenim uređajima kakvi danas još ni ne postoje: tek ih treba izmisliti. Intel je tako zamislio da njegov novi procesor omogući pojavu potpuno nove vrste kućnih telefona - pod nazivom media phones. Dakako, telefon je samo jedna od funkcija ovog uređaja koji više nalikuje na digitalni foto okvir - a kad nije funkciji, može zapravo i služiti kao digitalni foto okvir. Pored toga ima još mnogo drugih funkcija: na njemu možete pogledati spotove s YouTube-a, posjetiti omiljene internet stranice, pročitati vijesti i koristiti druge omiljene internetske usluge. Osim vašeg osobnog telefonskog imenika, ovaj multimedijalni telefon možete iskoristiti i za pretraživanje cijelog telefonskog imenika sa svim telefonskim brojevima u svijetu; dakako, bilo koji broj možete odmah i nazvati, a s onima koji koriste isti takav telefon možete ostvariti kvalitetan videopoziv. Uređaj može poslužiti i kao rokovnik, alarm ili budilica koja će vas probuditi vašom omiljenom pjesmom jer ovaj uređaj je ujedno i praktičan MP3 player koji svira glazbu s PC-a ili interneta.


TRADICIJA TELEFONSKIH GOVORNICA

British Telecom (BT) planira zatvoriti oko 9000 od 62.000 telefonskih govornica jer je preko 60 posto njih izuzetno neprofitabilno.
U nekima od njih obavi se samo jedan poziv mjesečno. Međutim, telefonske govornice su neodvojivi dio britanske kulture pa su lokalne novine, građani i političari pokrenuli kampanju jer “ne daju svoje telefone bez žestoke borbe”. Prema žestini prosvjeda čini se da će tradicija morati biti očuvana usprkos gubicima u poslovanju.


TELEFONSKI SERVISI

Na tržištu telefonije veliki broj tvrtki pronalaze neuobičajena rješenja kako bi privukle korisnike. Internet portal Lycos, koji je u vlasništvu Telefonice, predstavio je Windows aplikaciju koja korisnicima omogućava besplatne pozive, no samo ako prihvate različite ponude poput one da postanu članovi Netflix DVD servisa. Korisnici koji se ne prijave platit će jedan cent minutu poziva unutar zemlje u kojoj se nalaze, no tek nakon što iskoriste besplatnih sto minuta. Lycos Phone pored toga nudi i PC-to-PC videopoziv, mogućnost slanja tekstualnih poruka pa čak i gledanja filmskih trailera. Na sličan poslovni model odlučili su se i u kompaniji Jajah. Osnivač kompanije, shvatio je da su korisnici servisu PC-to-phone privučeni prije svega zbog povoljnih cijena, ali i da uvijek netko može biti jefitiniji što njegovu tvrtku dakako ne stavlja u dobar položaj. “Nije dobro imati servis koji je popularan samo zato što je jeftin. Uvijek može doći netko jeftiniji”, rekao je. Sada se pozivi obavljaju preko njihove internet stranice. Korisnik upiše svoj broj i broj koji zove, pa u Jajahu prvo biraju broj koji se zove i ako netko odgovori, spajaju dva korisnika. Rješenje je zgodno jer nikakav softver nije potreban niti je servis ograničen samo na jedan operativni sustav.


POSLOVNI WEB KATALOG

Web katalog sadržava najveći pregled hrvatskih poduzeća i obrtnika koji imaju vlastite Internet stranice i koriste Internet, manje ili više, u svome poslovanju. Poslovni subjekti razvrstani su u zasebne kategorije prema osnovnim registriranim djelatnostima. PWK

 
 
  27. 9. 2022.

Nova ponuda za poduzetnike - Internet usluge za poduzetnike - Izrada internet stranica - CMS internet stranice - Hosting - Prodaja gotovih izvještaja - Izrada poslovnih planova - Gotovi primjeri planova - Investicijski projekti - Primjeri ugovora - Poslovni imenici - Internet imenik - Istraživanje tržišta - Marketing - Trgovačko posredovanje - Proizvodi i usluge - Poslovno savjetovanje - Poslovna psihologija - Poslovne informacije - Poslovni web katalog - Pregled zakona i propisa - Informatika i poslovanje - Korisni poslovni programi - Programiranje po narudžbi - Sigurnost u poslovanju