Izrada internet stranica i druge usluge
Poslovni list
IZRADA INTERNET STRANICA - POSLOVNE NOVINE - BAZE PODATAKA - AŽURIRANJE I IZRADA INTERNET STRANICA - PREGLEDI PROPISA - PRAVNE INFORMACIJE - ADRESAR POSLOVNIH SUBJEKATA - IZRADA INTERNET STRANICA ZA TVRTKE I OBRTNIKE - POSLOVNI IMENIK - PREDSTAVLJANJE I POVEZIVANJE POSLOVNIH SUBJEKATA - POSREDOVANJE I ZASTUPANJE - IZRADA POSLOVNIH PLANOVA I INVESTICIJSKIH PROJEKATA - INFORMACIJE - PRAVO - PRAVNI SAVJETI - POREZI - EKONOMIJA - FINANCIJE - PREGLED KORISNIH PRILOGA - PRETRAŽIVANJE BAZE PODATAKA - IZRADA INTERNET STRANICA - PREGLED PONUDE I POTRAŽNJE - WEB HOSTING I IZRADA INTERNET STRANICA - IZRADA WEB STRANICA ZA TVRTKE I OBRTNIKE - AŽURIRANJE INTERNET STRANICA - WEB PROJEKTI - KNJIGOVODSTVO - IZRADA INVESTICIJSKIH PROJEKATA I POSLOVNIH PLANOVA - TURIZAM - INDUSTRIJA - TRGOVINA - POSLOVNI FORUM - BAZA PODATAKA HRVATSKOG GOSPODARSTVA - PRETRAŽIVANJE - PREGLED PONUDE I POTRAŽNJE - FINANCIRANJE NOVIH IDEJA - PRETRAŽITE BAZU PODATAKA - BESPLATNO PRETRAŽIVANJE ADRESARA POSLOVNIH SUBJEKATA - PREGLED PONUDE I POTRAŽNJE - KONZULTACIJE - MARKETING - BAZA PODATAKA - FINANCIJE - PODUZETNIŠTVO - SAMOSTALNE DJELATNOSTI - KONCESIJE - VIJESTI - IZRADA STRANICA ZA OBRTNIKE - ANKETE - MAILING LISTA - POSEBNI PRILOZI - INFORMATIKA I POSLOVNE USLUGE - KONZALTING - PREGLED PONUDE PROIZVODA I USLUGA
 
 
 

IZRADA INTERNET STRANICA


Pregled poslovnih ponuda; ažuriranje i izrada internet stranica


Izrada internet stranica u HR Samo na Internetu Vaša ponuda, zajedno s detaljnim podacima o Vašoj tvrtki, može biti dostupna 24 sata dnevno, 365 dana godišnje, svima i iz bilo kojeg dijela svijeta.

Putem vlastitih internet stranica možete pružiti brzu, ali i detaljnu informaciju o Vašem poduzeću ili obrtu, proizvodima i uslugama. Obraćate se novim potencijalnim kupcima i kvalitetnije komunicirate s postojećim, povećavate bazu dobavljača, dobivate pristup tržištima i segmentima koji su Vam dosad bili nedostupni - ukratko, poboljšavate svoje poslovanje i otvarate nove poslovne mogućnosti za Vaše poduzeće ili obrt.

Postoji li lakši, brži, učinkovitiji i jeftiniji način da se predstavite postojećim i novim kupcima ili korisnicima usluga od vlastitih internet stranica?

Tvrtka na Internetu teorijski i stvarno postaje globalno konkurentna, neovisno o proizvodnom i/ili uslužnom programu.
Većina stručnjaka iz oblasti Internet marketinga slaže se sa konstatacijom da efikasan nastup tvrtke na Internetu podrazumijeva primjenu svih klasičnih saznanja iz oblasti marketinga. U tom kontekstu se i marketinška aktivnost na Internetu može promatrati
kao premještanje proizvoda ili usluga od proizvođača do potrošača ali na novi način. Internet nudi mnoštvo novih tehnologija za intenziviranje marketinških aktivnosti kao pretpostavke učinkovitog trgovanja. Ukoliko nemate internet stranice; Vi ne postojite.
 
PREPORUKE - LINKOVI Izrada internet stranica

  Izrada internet stranica IZRADA INTERNET STRANICA za poduzetnike

  Izrada internet stranica i druge internet usluge Pregled ponude za koju je odobren popust

  Poslovne internet novine Pregled svih poslovnih i internet usluga

  Poslovne stranice i novine Objavite svoju preporuku ili link


PREDNOSTI INTERNETA

Slika vrijedi tisuću riječi. Internet stranice Vam omogućavaju da objavite na stotine slika, kratkih animacija i propagandnih filmova te da ih obogatite zvukom. Nijedan katoalog to ne može. Niti jedne novine to ne mogu. Radio može prenijeti zvuk ali ipak ne i sliku, a televizija... Znate li cijenu jedne sekunde reklame na televiziji?
Pored informacija o poduzeću ili obrtu, možete objaviti i sve odgovore na česta pitanja. Velika većina pitanja koje Vaši korisnici postavljaju se ponavljaju, tj. većina onih koji traže informaciju, pitaju isto. To su odgovori koje traže Vaši potencijalni kupci ili korisnici usluga prije poslovanja s Vama. Sva ta pitanja i odgovore možete objaviti putem Vaših internet stranica, a djelatnika zaduženog za informacije zaposliti na drugim korisnijim poslovima. Izračunajte koliko vremena svaki dan provedete odgovarajući uvijek na jedna te ista pitanja. Već samo ušteda na tom vremenu, uveliko je veća od cijene izrade čak i vrlo opširnih internet stranica sa dodatnim aplikacijama, kao što je to npr. web shop.
Putem e-maila možete efikasno i brzo kontaktirati svoje dobavljače i saznati trenutne cijene i rokove isporuke, bez obzira gdje u svijetu se isti nalaze. Putem internet stranica i e-maila, Vi ste otvoreni za razgovor s novim poslovnim partnerima širom svijeta.


MARKETING INTERNET STRANICA

Iako još uvijek nažalost ne sve, ali ipak sve više tvrtki se odlučuje na izradu internet stranica s namjerom da putem Interneta promoviraju i distribuiraju proizvode, usluge ili informacije koje nude. Međutim, internet stranice uspješne tvrtke nerijetko nisu toliko uspješne. Tvrtke koje naručuju internet stranice vrlo često to čine bez spoznaja o svrsi web stranica i realnim mogućnostima koje stranice pružaju.
No, valja imati na umu da, neovisno o temeljnom cilju koje imaju, internet stranice su uvijek istodobno i sredstvo oglašavanja, informiranja ili promocije. Poput letka ili prospekta njihova je osnovna svrha oglašavanje određenih proizvoda i usluga ili ponuda određenih informacija. Kao što letak, oglas, prospekt ili plakat bez očiju koje ih gledaju i ruku koje ih listaju ne ispunjavaju svoju osnovnu svrhu, tako i internet stranice nemaju nikakav smisao bez posjetitelja i njihovih dodira.
Internet stranice bez posjetitelja su neoglašeni oglas. Posjećene internet stranicama su ono po čemu se uspješne web stranice razlikuju od neuspješnih. Međutim, jedan se posjet razlikuje od drugog. Jedan ciljani posjet stranicama donosi neusporedivo više koristi nego bezbroj slučajnih.
Neovisno o promocijskim učincima koje imaju sve web stranice, niti druge marketinške aktivnosti tvrtke na Internetu nisu moguće bez postojanja web site-a neovisno o poslovnom modelu koji se provodi, jer nužan je inicijalni kontakt koji se ostvaruje na web stranici. Ta nužnost kontakta online marketerima omogućuje jedinstvenu mogućnost stalnog prikupljanja podataka o ponašanju posjetitelja tih web stranica. Naime, za svaku je tvrtku, odnosno poslovni sustav od izuzetne važnosti prikupiti što više korisnih informacija i detalja o korisnicima svojih proizvoda i usluga.


INTERNET - WWW

Internet – ovdje ukazujemo samo na jedan njegov servis: www – može pospješiti cijeli niz marketinških aktivnosti vezanih za povećanje kvalitete a uz smanjenje troškova, općenito. Pogrešno se smatra da je ulaganje u prisutnost u virtualnoj stvarnosti trošak. Suprotno to je investicija neophodna za ostvarivanje uspjeha. Možda oni koji bi trebali (npr. različita udruženja, odbori za informatizaciju) ne ukazuju na to još uvijek dovoljno! Zasigurno ne educiraju što bi trebali poduzetnici učiniti da potencijalni posjetitelji postanu svjesni njihovih web stranica i koji su učinkoviti načini da ta svjesnost preraste u interes, da interes preraste u posjet te da na kraju posjet preraste u akciju koja će rezultirati zadržavanju i lojalnošću klijenata.
E-marketing ili Internet marketing ne znači negaciju tradicionalnog marketinga jer takvo što ne postoji – postoji samo jedan marketing odnosno marketinška filozofija poslovanja koja je usmjerena na to da se razmjenom vrijednosti ostvari podmirenje različitih potreba, želja i očekivanja ljudi pri čemu će interese ostvariti i sama tvrtka, a pri tome će to omogućiti razvoj i napredak cijelog društva. Ali ako netko baš i inzistira da se aktivnosti novog i starog marketinga promatraju zasebno sa sigurnošću je moguće tvrditi da njihovim usklađenim djelovanjem će se ostvarivati sinergijski učinak.


Vrijeme je jedini neograničeni resurs, a putem interneta možemo ga bolje iskoristiti u brojim aspektima ljudskog života. Internet nam omogućuje redefiniranje i dimenzija prostora i vremena.
Iako u prodaji i dalje vrijedi pravilo da su važne 3 stvari za uspjeh a to su lokacija, lokacija i lokacija danas se to može promatrati drugačije.
Zašto lokacija ne bi bila dostupna svima 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini i to svagdje, doslovno.


Brza izrada internet stranica IZRADA INTERNET STRANICA


 
 
  1. 12. 2022.

Nova ponuda za poduzetnike - Internet usluge za poduzetnike - Izrada internet stranica - CMS internet stranice - Hosting - Prodaja gotovih izvještaja - Izrada poslovnih planova - Gotovi primjeri planova - Investicijski projekti - Primjeri ugovora - Poslovni imenici - Internet imenik - Istraživanje tržišta - Marketing - Trgovačko posredovanje - Proizvodi i usluge - Poslovno savjetovanje - Poslovna psihologija - Poslovne informacije - Poslovni web katalog - Pregled zakona i propisa - Informatika i poslovanje - Korisni poslovni programi - Programiranje po narudžbi - Sigurnost u poslovanju